10 jaar
Deskundige op het gebied van bedrukte handdoeken. Vragen? Bel met +31 (0)38 2022670

Over ons

Info die je niet wilt missen

We houden van korte communicatie lijnen duidelijke afspraken. Voor wat humor op zijn tijd is zeker plek! Tegelijkertijd nemen we uw wensen en opdrachten zeer serieus.

Bij Handdoek.com kunt u terecht voor gepersonaliseerde badstof producten. Daarbij kunnen we u volledig faciliteren vanaf de ontwerp fase tot de realisatie van de gewenste producten en de bijhorende logistiek. Laat ons meedenken om u te adviseren welke producten u kunnen helpen om de loyaliteit van uw klanten te vergroten. Uw merk ontwikkelen, meer klanten winnen en een bijdrage leveren aan uw commerciële doelstellingen dat is ons gezamenlijke doel.

10 mei 2017
We zijn verhuisd! Samen met andere inspirerende ondernemers nemen we ons intrede in hartje Arnhem, op de Coehoornstraat.

20 mei 2012
Steeds vaker worden we gevraagd om een complete mix aan te bieden in een promotioneel concept.

1 januari 2010
We kunnen er niet meer onder uit. Ons bedrijf richt zich op ontwerp en levering promotionele artikelen, met een hang naar onder meer badstof producten, van badjas tot bedrukte handdoek.

24 juli 2009
In de lijn der verwachting hebben we na lange voorbereiding de juiste productie partners gevonden om bedrukte badstof items in hotelkwaliteit te kunnen leveren.

8 februari 2009
Een mooie uitdaging erbij, www.handdoek.com wordt ingelijfd vanuit het voormalige Terry Terra B.V. De levering gepersonaliseerde badstof producten wordt toegevoegd aan ons portfolio.

12 mei 2008
Onze intrede in ons eerste bedrijfspand in Andelst met de aanschaf van onze eerste machines. Met onder andere een laser graveer machine kan je veel mooie dingen maken. Tijd voor www.glazengraveren.com!

2 mei 2006
De naam waar we tot op de dag van vandaag aan herinnerd worden (geloof het of niet) Riké Woods is geboren! Spreek uit als Rikeeeeee!
onze evenzeer roemruchte slogan is: Hout leeft, hout voelt en hout heeft een geschiedenis.

14 maart 2006
De dag toen het allemaal begon.  Het concept Natural Nature stond voor natuurlijke relatiegeschenken van hout en badstof producten als handdoeken en badjassen. Gevuld met dozen vol houten sample artikelen en een bedrijfsnaam Naturalnature  (opgeheven inmiddels) gaan twee mannen (toen nog studenten aan de HAN) Rijs en Keus vol verwachting aan de slag samen met de eerste werknemers.